DRNIŠKE DELICIJE MARAN d.o.o.
Kontakti
- tel
-
09591252XX0222046XX09219570XX09235959XX09235959XX022204635092195701509235959650923595967
- fax
-
016677195
-
drniskedelicijemaran@gmail.com
Prethodne adrese tvrtke
Adresa | od | do |
---|---|---|
Savski gaj I. 17 | 29.10.2022. | - |
Savski Gaj 1. put 17, 10000 Zagreb | od osnivanja | 29.10.2022. |
Tvrtke na istoj adresi
Savski gaj I. 17, 10000, Zagreb, Hrvatska
Naziv | OIB | Vlasnik |
---|---|---|
B.CAPESSO d.o.o. | 37759412355 | ZVONIMIR BIKIĆ |
MEGA - POLIPLET d.o.o. | 05685472455 | Ivan Šoštarić |
RozaRoza j.d.o.o. u stečaju | 14221822925 | Martino Kovačić |
Direkt nekretnine d.o.o. | 51142920043 | Zvonimir Bikić |
DIREKT Novogradnja d.o.o. | 84367573067 | Zvonimir Bikić |
BACKER TIP 850 j.d.o.o. | 92094742704 | Marija Selitaj |
Informacije iz registra
- Temeljni kapital
- 772.000,00
- Pravni oblik
- društvo s ograničenom odgovornošću
- Djelatnost
-
prerada i konzerviranje mesa prerada i konzerviranje mesa peradi proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi kupnja i prodaja robe pružanje usluga u trgovini obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu zastupanje inozemnih tvrtki pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane pripremanje i usluživanje pića i napitaka pružanje usluga smještaja pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering) turističke usluge u nautičkom turizmu turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude ostale turističke usluge turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti prijevoz za vlastite potrebe promidžba (reklama i propaganda) savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem - Financije
-
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 30.04.2022. Godina 2021 Obračunsko razdoblje 01.01.2021. - 31.12.2021. Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj
Prethodna imena tvrtke
Ime | od | do |
---|---|---|
DRNIŠKE DELICIJE MARAN d.o.o. | 03.03.2018. | - |
DRNIŠKE DELICIJE MARAN j.d.o.o. | od osnivanja | 03.03.2018. |