RICHEMONT KLUB

Bani 100, 10000, Zagreb, Hrvatska
Aktivan
OIB 59590226167
MBS 21002922
Datum osnivanja 17.04.2003.

Osnovne informacije

Naziv
RICHEMONT KLUB
MBS
21002922
OIB
59590226167
Datum osnivanja
17.04.2003.
NKD
S9499 - Djelatnosti ostalih članskih organizacija, d. n.;

Kontakti

tel
01/6622-6XX
0166080XX
0166226XX
09898054XX
09939203XX
016608030
016622608
0989805423
0993920389
fax
01/6608-040
E-mail
richemont@richemont.hr
web
Telefon
www.richemont.hr
|

Tvrtke na istoj adresi

Bani 100, 10000, Zagreb, Hrvatska
Naziv OIB Vlasnik
TIM PUBLIC d.o.o. 91947899809 Željko Rupić
TIM ZIP d.o.o. 03032481594 Vladimir Bulić
ZAKLADA IVAN BULIĆ 93635393694

Registar udruga

Kratko ime
RICHEMONT KLUB
Oblik udruženja
UDRUGA
Datum prve skupštine
27.02.2003
Ciljane grupe
115 OSTALI
Područja djelovanja
Richemont klub sukladno ciljevima djeluje na području gospodarstva.
Ciljevi
Organiziranje stručnjaka iz pekarstva i slastičarstva s namjerom promicanja i njegovanja razmjene mišljenja i ideja u pravcu podizanja kvalitete struke; poticanje veće kvalitete redovnog obrazovanja, kao i dopunskog i daljnjeg usavršavanja kadrova za pekarstvo i slastičarstvo;organizirano djelovanje članova u pravcu formuliranja zajedničkih stavova prema normativnim i zakonskim inicijativama i rješenjima državnih i drugih organa u gospodarskoj djelatnosti pekarstva i slastičarstva;organizirani transfer suvremenih ideja, znanja i tehnologija iz razvijenijih gospodarskih sustava, posebice iz zemalja s tradicionalno visokokvalitetnom pekarskom i slastičarskom proizvodnjom, odnosno iz zemalja gdje su organizirani nacionalni Richemont klubovi.
Dodatne aktivnosti
Edukacijske seminare i druge oblike dopunskog i daljnjeg usavršavanja djelatnika u pekarstvu i slastičarstvu;rasprave o elementima zakonske i druge regulative koji se odnose na položaj pekarstva i slastičarstva u gospodarskom okruženju ; kvalitetnije i sustavnije utvrdivanje standarda kvalitete proizvoda;javne skupove i manifestacije radi populariziranja pekarske i slastičarske struke; sajamske izložbe za svoje članove;suradnju s obrazovnim institucijama koje školuju kadrove za pekarstvo i slastičarstvo;studijska putovanja s ciljem upoznavanja s novim idejama i znanjima iz struke;izdavanje neprofitnih publikacija iz područja djelatnosti Udruge.